Skip to content

Skal du med?

For 3 år siden var vi to, så blev vi fire – lige om lidt er vi fem, hvilket jo er hyggeligt nok til en doublematch i bordtennis, hvor vi selv stiller dommeren. Men vi skal være endnu flere, og vi kunne godt tænke os at du, blev en af vores nye kollegaer. 

Så hvorfor skal du være her? Fordi vi har hjælper vores kunder, via vores lidt anderledes tilgang. En tilgang der bygger på, at analyse, udvikling og implementering af processer, starter i de afdelinger der skal bruge dem. 

Vi leverer hurtig et synligt ROI, forankret ejerskab, komplet overblik over assets og inventory, en klar plan, og ikke mindst, en oversigt over potentielle risici.  

Så hvad er dine kompetencer og erfaringer?

Vi forestiller os, at du har erfaring og viden inden for IT Service Management, IT Asset Management, Hardware, såvel som klassisk Software Asset Management, processer, teknik, og projektledelse.  

Eller hvem ved. Det kan være du syntes vi bare MÅ møde dig, fordi du kan se, at du har noget vi mangler. 

Men vigtigst af det hele – Hvem er du?

Du kan godt lide at tingene sker, korte beslutningsveje, trives godt i et startup-miljø, uden de store formaliteter. Du trives godt med ansvar, lydhørhed for egne ideer, og et miljø der belønner den gode indsats. Om du trives bedst på freelance vilkår, eller i den mere klassiske ansættelse, så er det noget vi kan løse, bare vi de rigtige for hinanden. 

Lyder det her som dig? Så giv os et ring på 70 602 902, eller send os en mail på info@flowbuilders.dk – vi glæder os til at høre fra dig.