Skal du med?

For 3 år siden var vi to, så blev vi seks – lige om lidt er vi ti, og vi kunne godt tænke os at du, blev en af vores nye kollegaer. 

Så hvorfor skal du være her? Fordi vi hjælper vores kunder, via vores lidt anderledes tilgang. En tilgang der bygger på, at analyse, udvikling og implementering af processer, starter i de afdelinger der skal bruge dem. 

Vi leverer hurtig et synligt ROI, forankret ejerskab, komplet overblik over assets og inventory, en klar plan, og ikke mindst, en oversigt over potentielle risici.

Vi forestiller os, at du har erfaring og viden inden for IT Service Management, IT Asset Management, Hardware, såvel som klassisk Software Asset Management, processer, teknik, og projektledelse.  

Eller hvem ved. Det kan være du syntes vi bare MÅ møde dig, fordi du kan se, at du har noget, som vi mangler. Det vigtigste for os, er hvem du er som menneske..

Du kan godt lide, at tingene sker, korte beslutningsveje. Du trives godt i et startup-miljø, uden de store formaliteter. Du trives godt med ansvar, lydhørhed for egne ideer, og i et miljø der belønner den gode indsats.

Om du trives bedst på freelance vilkår, eller i den mere klassiske ansættelse, så er det noget vi kan løse, bare vi de rigtige for hinanden. 

Lyder det her som dig? Så giv os et ring på 70 602 902, eller send os en mail på info@flowbuilders.dk – vi glæder os til at høre fra dig.